Skip to main content

Hrană pentru sufletÎn momentul în care ne dorim să oferim bunătate celor din jurul nostru nu trebuie să uităm ca ea să fie formată din sinceritate. Imaginează-ţi că vrei să faci o prăjitură bună, dar o prepari din ingrediente expirate şi apoi o serveşti celorlalţi. Aşa şi cu bunătatea.
Ai grijă ca ea să nu reprezinte doar un interes ascuns. Deschide-ţi sufletul pentru a cunoaşte viaţa aşa cum este: cu dragoste, lacrimi, fericire..un amestec de simţuri care mai de care mai sensibile.
Vor fi momente când vei plânge de bucurie sau de tristeţe. Îţi vei privi inima cum este smulsă şi aruncată pe jos cu tot cu amintirile tale. Atunci vei renaşte. Lacrimile care îţi umbresc privirea se vor metamorfoza în curaj şi îţi vei ridica inima ta dragă. Cu grijă o vei îngriji, curăţa de rănile sângerânde şi o vei reîntregi cu tine. Va redeveni parte din tine. Frica se va transforma în putere şi încredere în tine. Paşii tăi vor cunoaşte drumul către fericire. Un drum ambigu, dar plin de însemnătate. Apoi vor fi momente când vei râde: mult şi bine. Zâmbetul îţi va fi mantie pentru zilele negre. Fericirea o vei găsi în oameni dacă le vei acorda şansa să te cunoască. În fond nu lucrurile materiale contează. Au şi ele rolul lor, dar dincolo de ele se află mai mult. Niciodată nu îţi va fi dor de un lucru, ci de cineva. Oamenii sunt cei care ne îmbracă amintirile în veşminte minunate pentru suflet. Ai grijă pentru cine devii amintire. Oferă bunătate şi fericire nu numai în zilele de sărbătoare.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.