Wednesday, 14 October 2015

Hrană pentru sufletÎn momentul în care ne dorim să oferim bunătate celor din jurul nostru nu trebuie să uităm ca ea să fie formată din sinceritate. Imaginează-ţi că vrei să faci o prăjitură bună, dar o prepari din ingrediente expirate şi apoi o serveşti celorlalţi. Aşa şi cu bunătatea.
Ai grijă ca ea să nu reprezinte doar un interes ascuns. Deschide-ţi sufletul pentru a cunoaşte viaţa aşa cum este: cu dragoste, lacrimi, fericire..un amestec de simţuri care mai de care mai sensibile.
Vor fi momente când vei plânge de bucurie sau de tristeţe. Îţi vei privi inima cum este smulsă şi aruncată pe jos cu tot cu amintirile tale. Atunci vei renaşte. Lacrimile care îţi umbresc privirea se vor metamorfoza în curaj şi îţi vei ridica inima ta dragă. Cu grijă o vei îngriji, curăţa de rănile sângerânde şi o vei reîntregi cu tine. Va redeveni parte din tine. Frica se va transforma în putere şi încredere în tine. Paşii tăi vor cunoaşte drumul către fericire. Un drum ambigu, dar plin de însemnătate. Apoi vor fi momente când vei râde: mult şi bine. Zâmbetul îţi va fi mantie pentru zilele negre. Fericirea o vei găsi în oameni dacă le vei acorda şansa să te cunoască. În fond nu lucrurile materiale contează. Au şi ele rolul lor, dar dincolo de ele se află mai mult. Niciodată nu îţi va fi dor de un lucru, ci de cineva. Oamenii sunt cei care ne îmbracă amintirile în veşminte minunate pentru suflet. Ai grijă pentru cine devii amintire. Oferă bunătate şi fericire nu numai în zilele de sărbătoare.

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!