Wednesday, 14 October 2015

Femeile şi goana după nuntăFemeile manifestă o dorinţă însetată de a îşi modela viaţa după gândirea altor persoane. Multe nu îşi cunosc temerile şi de cele mai multe ori chiar ajung să fugă de propria persoană. Îşi reneg sentimentele adevărate din cauza unei eronate frici. Societatea îşi întinde veninoasele braţe şi caută să le ţină la piept pe femei, strivindu-le astfel emoţiile reale.
Îşi mulează dorinţele greşit. Ajung să se căsătorească nu pentru ele, ci pentru nebunia de a nu le judeca societatea. Apoi îşi afundă viaţa în neliniştea unei căsnicii eşuate, dar se agaţă de fiecare fir de aţă în speranţa că aceasta este adevărata fericire. Iubirea nu trebuie grăbită. Ea vine când trebuie.
A găsi un partener de viaţă necesită multă muncă. În primul rând înainte de a îl iubi pe el, trebuie să te iubeşti pe tine. Te căsătoreşti când consideri că a venit momentul. Ce vorbeşte lumea nu este treaba ta.
Nunta nu ar trebui să fie o afacere. Din păcate majoritatea persoanelor aşa o privesc. Dar este o afacere proastă. O ironie a manifestării în prim plan a tradiţiilor împărţită cu setea pentru bani.
Cel puţin eu aşa privesc lucrurile. Căsătoria este un eveniment minunat care trebuie împărtăşit cu cei dragi. Atât. Nu poţi chema omul să se bucure alături de tine pe banii lui. Nu sunt cea mai romantică persoană. Recunosc. Dar privesc nunta ca pe o creaţie a sufletului nostru.
Iubeşte sincer. Fără teamă. Fără preţ.

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!