Skip to main content

Femeile şi goana după nuntăFemeile manifestă o dorinţă însetată de a îşi modela viaţa după gândirea altor persoane. Multe nu îşi cunosc temerile şi de cele mai multe ori chiar ajung să fugă de propria persoană. Îşi reneg sentimentele adevărate din cauza unei eronate frici. Societatea îşi întinde veninoasele braţe şi caută să le ţină la piept pe femei, strivindu-le astfel emoţiile reale.
Îşi mulează dorinţele greşit. Ajung să se căsătorească nu pentru ele, ci pentru nebunia de a nu le judeca societatea. Apoi îşi afundă viaţa în neliniştea unei căsnicii eşuate, dar se agaţă de fiecare fir de aţă în speranţa că aceasta este adevărata fericire. Iubirea nu trebuie grăbită. Ea vine când trebuie.
A găsi un partener de viaţă necesită multă muncă. În primul rând înainte de a îl iubi pe el, trebuie să te iubeşti pe tine. Te căsătoreşti când consideri că a venit momentul. Ce vorbeşte lumea nu este treaba ta.
Nunta nu ar trebui să fie o afacere. Din păcate majoritatea persoanelor aşa o privesc. Dar este o afacere proastă. O ironie a manifestării în prim plan a tradiţiilor împărţită cu setea pentru bani.
Cel puţin eu aşa privesc lucrurile. Căsătoria este un eveniment minunat care trebuie împărtăşit cu cei dragi. Atât. Nu poţi chema omul să se bucure alături de tine pe banii lui. Nu sunt cea mai romantică persoană. Recunosc. Dar privesc nunta ca pe o creaţie a sufletului nostru.
Iubeşte sincer. Fără teamă. Fără preţ.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.