Skip to main content

Europa Season: Austria
Europa Season a debutat săptămâna aceasta aşa că seara de vineri mi-am petrecut-o la Filarmonica Oltenia.Am asistat la un minunat concert simfonic condus de dirijorul Michael Zlabinger, susţinut de Stefan Jess-Kropfitsch (violoncel) alături de Orchestra Filarmonicii Oltenia.


Evenimentul a început cu mesajul Ambasadei Austriei.

 În program:
-Gottfried von Einem: ”Fraktale”, concerto philharmonico für großes Orchester (primă audiţie)
-Joseph Haydn: Concertul în Re major pentru violoncel şi orchestră, Hob.VIIb:
-Johannes Brahms: Simfonia a IV-a în Mi minor, op. 98
Alături de managerul Filarmonicii Oltenia Vlad Drăgulescu, doamna Mihaela Nedelcu şi bloggerii craioveni Daniel Botea, Mihai Firică, Raluca Brezniceanu, Mirela Coman, Andrei Boiangiu


Mereu am considerat muzica o încântare a sufletului nostru. Ea străbate barierele timpului, îţi îmbracă inima în frumuseţe şi la final îţi mai dăruieşte un strop de cunoaştere.
Încălziţi-vă sufletele cu acest proiect minunat Europa Season la Filarmonica Oltenia! 
Pozele sunt făcute de Daniel.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.