Skip to main content

Dragostea nu e toxicăO femeie stăpână pe sine niciodată nu îi va permite unui bărbat să o trateze ca pe o fiinţă inferioară lui. Nu bărbaţii sunt de vină pentru că femeile aleg să trăiască într-o relaţie toxică! Singurele vinovate sunt ele!
Hai să vorbim de la femeie la femeie! Vrei? Ştiu că te baţi cu pumnul în piept şi declari că eşti o feministă convinsă, iar bărbaţii sunt nişte…hmmm, cum le spui tu? Atâtea apelative monstruoase…
Draga mea, singura lui vină pentru că te distruge psihic sau fizic este lipsa educaţiei. Incultura îl macină, frustrările îl transformă în monstru şi tu te arunci în lumea lui de bunăvoie. Nu îl vei salva! Niciodată! Pentru că un asemenea exemplar crescut într-un mediu toxic nu va putea fi niciodată curăţat. Iar tu nu vei face decât să te afunzi lângă el. Nu îţi doreşti ceva mai mult de la viaţă? Nu te mai amăgi cu nişte cuvinte frumoase aruncate forţat de el. Dacă faptele lui nu sunt aceleaşi cu ce spune, atunci totul este în zadar.
Bărbatul adevărat este protector, iubitor, romantic şi lista poate continua la nesfârşit. Este alături de femeie mereu. O susţine şi o motivează în carieră. Alături de ea cucereşte lumea. El este independent, ambiţios, educat şi manierat. Acest bărbat ştie cât valorezi.
Draga mea, ai grijă de tine! Citeşte, fă sport! Iubeşte-te mai întâi pe tine şi vei vedea că viaţa nu este aşa rea! Caută mereu să evoluezi şi simte-te bine în pielea ta! Nu ştii niciodată când dragostea adevărată îţi bate la uşă! :)

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos.