Wednesday, 14 October 2015

Dragostea nu e toxicăO femeie stăpână pe sine niciodată nu îi va permite unui bărbat să o trateze ca pe o fiinţă inferioară lui. Nu bărbaţii sunt de vină pentru că femeile aleg să trăiască într-o relaţie toxică! Singurele vinovate sunt ele!
Hai să vorbim de la femeie la femeie! Vrei? Ştiu că te baţi cu pumnul în piept şi declari că eşti o feministă convinsă, iar bărbaţii sunt nişte…hmmm, cum le spui tu? Atâtea apelative monstruoase…
Draga mea, singura lui vină pentru că te distruge psihic sau fizic este lipsa educaţiei. Incultura îl macină, frustrările îl transformă în monstru şi tu te arunci în lumea lui de bunăvoie. Nu îl vei salva! Niciodată! Pentru că un asemenea exemplar crescut într-un mediu toxic nu va putea fi niciodată curăţat. Iar tu nu vei face decât să te afunzi lângă el. Nu îţi doreşti ceva mai mult de la viaţă? Nu te mai amăgi cu nişte cuvinte frumoase aruncate forţat de el. Dacă faptele lui nu sunt aceleaşi cu ce spune, atunci totul este în zadar.
Bărbatul adevărat este protector, iubitor, romantic şi lista poate continua la nesfârşit. Este alături de femeie mereu. O susţine şi o motivează în carieră. Alături de ea cucereşte lumea. El este independent, ambiţios, educat şi manierat. Acest bărbat ştie cât valorezi.
Draga mea, ai grijă de tine! Citeşte, fă sport! Iubeşte-te mai întâi pe tine şi vei vedea că viaţa nu este aşa rea! Caută mereu să evoluezi şi simte-te bine în pielea ta! Nu ştii niciodată când dragostea adevărată îţi bate la uşă! :)

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!