Wednesday, 14 October 2015

Cu drag...Sunt unele persoane care îţi intră în inimă fără să vrei. Până ieri doar nişte străini, azi oameni dragi sufletului tău. Poate sunt persoane pe care le ştiai din alte medii, dar niciodată nu te-ai gândit că vor căpăta un rol în viaţa ta. Îşi lasă amprenta asupra ta. Devin de multe ori umărul pe care tu plângi.
Oameni care te ridică când eşti jos, dar în acelaşi timp te coboară imediat dacă mândria ta capătă proporţii ridicole de mari. Ei te cunosc. Ştiu să te facă să zâmbeşti, să te enerveze şi cel mai important lucru să îţi ridice moralul. Aceste persoane vor să vadă cum la rândul tău devii un om cu caracter. Nu te vor îndemna niciodată să îţi pierzi timpul cu nimicuri, ci te vor provoca să îţi dezvolţi cultura. Ei îţi vor pune în braţe multe cărţi şi vor fi cei mai aspri critici ai tăi. Nu îţi vor ierta nicio greşeală. Iar tu eşti recunoscător pentru asta. Ştii că oamenii de calitate sunt greu de găsit şi atunci când ai parte de prezenţa lor în viaţa ta…trebuie să îi păstrezi. Să devii la rândul tău un om de calitate.
Pentru că viaţa reprezintă o continuă căutare de sine, pornind de la nebuniile tinereţii până la înţelepciunea bătrâneţii.

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!