Skip to main content

Cu drag...Sunt unele persoane care îţi intră în inimă fără să vrei. Până ieri doar nişte străini, azi oameni dragi sufletului tău. Poate sunt persoane pe care le ştiai din alte medii, dar niciodată nu te-ai gândit că vor căpăta un rol în viaţa ta. Îşi lasă amprenta asupra ta. Devin de multe ori umărul pe care tu plângi.
Oameni care te ridică când eşti jos, dar în acelaşi timp te coboară imediat dacă mândria ta capătă proporţii ridicole de mari. Ei te cunosc. Ştiu să te facă să zâmbeşti, să te enerveze şi cel mai important lucru să îţi ridice moralul. Aceste persoane vor să vadă cum la rândul tău devii un om cu caracter. Nu te vor îndemna niciodată să îţi pierzi timpul cu nimicuri, ci te vor provoca să îţi dezvolţi cultura. Ei îţi vor pune în braţe multe cărţi şi vor fi cei mai aspri critici ai tăi. Nu îţi vor ierta nicio greşeală. Iar tu eşti recunoscător pentru asta. Ştii că oamenii de calitate sunt greu de găsit şi atunci când ai parte de prezenţa lor în viaţa ta…trebuie să îi păstrezi. Să devii la rândul tău un om de calitate.
Pentru că viaţa reprezintă o continuă căutare de sine, pornind de la nebuniile tinereţii până la înţelepciunea bătrâneţii.

Comments

Popular posts from this blog

Un Colocviu la Moscova

O simplă seară de joi s-a transformat într-una de excepție. A avut loc evenimentul Brânzeturi cum se...cuVin, organziat de Asociația Bloggerilor Olteni și DicționarCulinar.ro, unde vinurile nobile de la Casa de vinuri Cotnari și-au dat întâlnire cu brânzeturile vine de la Delaco într-un restaurant minunat, Excelsior.

Câștigă o invitație de două persoane la piesa de teatru „Cum am mâncat un câine”

„Cum am mâncat un câine” scrisă de Evgenii Griskovet și tradusă de Bogdan Budeș, prezintă viața plină de întrebări a unui marinar rus. Piesa de teatru este în regia lui Laurențiu Tudor, și este realizată de FollowSpot - Companie Independentă de Teatru, iar actorul Radu Tudor dă viața marinarului, reușind cu succes să ne introducă într-o lume total diferită, oscilând între disciplină și haos. 

Epoca Steak House and Wine Bar - excelență și poezie

Epoca Steak House and Wine Bar este restaurantul unde descoperi la fiecare pas eleganța, frumusețea și cultura. Mâncarea preparată cu grijă și pasiune îl cucerește și pe cel mai aspru critic, demonstrând că Epoca este mai mult decât un simplu restaurant. Aș putea spune că este un loc de poveste.