Wednesday, 14 October 2015

Anotimpurile sau cele patru tipuri de femei
d8a41664713eeb37dd34d8281a654fbd
Toamna întruchipează o femeie matură, delicată, conştientă de feminitatea sa. Ea nu se grăbeşte, ştie că timpul ei este preţios. Îşi poartă capul ridicat şi înfruntă orice problemă cu zâmbetul pe buze.
Este independentă. Iubeşte, iubeşte atât de mult. Corpul ei parcă este construit de zei, atât de armonios încât şi cel mai bun sculptor din lume rămâne mut în faţa ei. Multă lume o divinizează, iar ea în schimb le dăruieşte o paletă minunată de culori, îmbrăcând natura în haine care mai de care mai pasionale. Toamna este o femeie capabilă de iubire; loială, calmă şi câteodată melancolică, ea este în stare să îşi restarteze viaţa ori de câte ori este nevoie. Adoră începuturile. Bărbaţii o iubesc şi o respectă. Sunt conştienţi că ea are nevoie de libertate şi îi oferă acest lucru.
[Molina, Genaro -- - LOS ANGELES, CA - JULY 8, 2008 -- Actress January Jones stands in the kitchen of her character Betty Draper on the set of the AMC television series, "Mad Men," at Los Angeles Center Studios in Los Angeles on July 8, 2008. The actress wears a dress designed from fashions from the early 60s which is the era of the award-winning television series.] *** []
Iarna este o femeie complicată, o alcătuire de sentimente antagonice. Cu tenul alb, părul încărcat de cele mai nobile emoţii, ea îşi construieşte palatul de gheaţă cu puritatea omătului căzut de la zeii săi. Cu toate că este atât de frumoasă, la suprafaţă este rece, dură şi nimic nu pare să o îndulcească. Dacă ajungi să o cunoşti mai bine, vei descoperi toate darurile pe care ea ţi le oferă. Iarna poate fi cea mai bună gospodină care te aşteaptă acasă cu masa încărcată. Ea ne dăruieşte sărbătorile de iarnă şi ne aduce pe toţi împreună. Alături de ea, sărbătorim cele mai frumoase momente cu familia noastră. Când suntem singuri îi ducem dorul. Iarna este întruchiparea perfectă a unei femei iubitoare: cu familia alături, preparând cele mai delicioase mâncăruri, ne construieşte amintiri.
peggy-olson-picture21
Primăvara este reprezentată de o femeie în căutarea maturităţii; cu mijlocul firav şi privirea pătrunzătoare, ea devine stăpână pe idealurile sale. Îşi cunoaşte simţurile şi este dispusă la mari descoperiri. Este înfloritoare şi atât de crudă încă cu gândurile sale. Visează la nemurirea iubirii construindu-şi în acelaşi timp drumul în viaţă. Joglează între dezvoltarea unei cariere şi căutarea bărbatului perfect. Pe măsură ce trece timpul, ea se maturizează. Ştie că iubirile vin şi pleacă, dar ea trebuie să rămână în picioare. Nimic nu o poate ţine locului. Primăvara se vindecă singură de suferinţe, este puternică şi curajoasă. Iubeşte nebuneşte. Pentru nimeni nu este dăunutoare, ci opusul. Ea ne influenţează pozitiv, ne transmite cele mai bune gânduri, dăruindu-ne şansa de a iubi cu patimă viaţa. Iar noi suntem dependenţi de ea. Ştim că şi după cea mai lungă şedere cu iarnă, cerşim după o reînviere a simţurilor noastre primăvaratice.
Megan1
Vara este o femeie caldă, pasională, capabilă de cele mai incitante sentimente. Este inepuziabilă, ea nu cunoaşte tristeţea şi mereu o vei vedea fericită. Ne luminează cele mai negre zile şi ne întâmpină mereu îmbrăţişându-ne duios. Vara este energică, chiar şi nopţile sale au gust de tinereţe. Colorată, delicat îmbrăcată, ea ne îndeamnă să ne petrecem zilele pe plajă şi să iubim neînfricat marea. Ne îndrăgostim de pofta ei de viaţă, îi iubim tinereţea şi câteodată chiar sperăm să rămânem pentru totdeauna alături de ea. Toate celălalte femei o invidiază. Vara este o zeiţă. Ea reprezintă adevărata întruchipare a inocenţei. Iubeşte cu poftă viaţă; trăieşte cu intensitate fiecare moment alături de noi. Alături de ea ne simţim bine, suntem liberi să explorăm cele mai necunoscute tărâmuri şi să ne promitem abisul fericiri. Niciodată nu ne simţim mai liberi decât alături de vară, iar pentru asta îi suntem recunoscători.

No comments:

Post a Comment

Votăm pentru Europa!

Pe 26 mai 2019 au loc alegerile europarlamentare în România. Votăm pentru Europa!